Μπουκιές κοτόπουλου παναρισμένες σε πατατάκια

Μπουκιές κοτόπουλου παναρισμένες σε πατατάκια

Μην τα τσακίσεις όπως τα αγοράσεις από τη σακούλα, κάνε με αυτά ένα υπέροχο σνακ

Πάντα προκαλούν ενθουσιασμό οι μικρές, έξυπνες και απλές ιδέες που κάνουν ένα, δυο καθημερινά υλικά κάτι το ιδιαίτερα. Μια σύλληψη που παντρεύει αγαπημένες γεύσεις με απλό και γρήγορο τρόπο. Τι θα λέγατε λοιπόν, αν τα πατατάκια της επιλογής σας, γίνονταν υλικό για πανάρισμα σε μικρές, νόστιμες μπουκιές κοτόπουλου.

Υλικά για 12 μερίδες

  • 2 φλιτζάνια πατατάκια σε όποια γεύση επιθυμείτε (συστήνεται η γεύση κρεμμύδι)
  • 1 αυγό
  • 2 κ.σ. γάλα
  • 3 ολόκληρα φιλέτα κοτόπουλο καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 3 εκατοστών
  • 80 γρ. βούτυρο λιωμένο

Προετοιμασία

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170oC
  2. Απλώστε τα πατατάκια σπασμένα σε ρηχό πιάτο.
  3. Χτυπήστε το γάλα με το αυτό επίσης σε ρηχό μπολ
  4. Βυθίστε τα κομμάτια κοτόπουλο στο αυγό και στη συνέχεια στα πατατάκια να καλυφθούν
  5. Απλώστε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ραντίστε με το λιωμένο βούτυρο
  6. Ψήστε για 15 με 20' λεπτά
  7. Σερβίρετε με τη σως της επιλογής σας

ΠΗΓΗ GENIUS KITCHEN

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σπιτικά νιόκι πατάτας, αρωματισμένα με φασκόμηλο

Τάρτα κυδώνι με κρέμα μελιού

ADVERTISING

SHARE: