Game Changer in Women of Influence: Οι γυναίκες που ασκούν επιρροή έχουν ξανά τον λόγο

Διαβάζεται σε 5'
Game Changer in Women of Influence: Οι γυναίκες που ασκούν επιρροή έχουν ξανά τον λόγο

Οι λόγοι για να μην χάσεις το Game Changer in Women of Influence είναι πολλοί και έχουν ονοματεπώνυμο. Οι γυναίκες που καταρρίπτουν μύθους, ανοίγουν δρόμους και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση, δίνουν το παρών στο κορυφαίο Συνέδριο που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά

Όταν η μόρφωση και η καλλιέργεια αναμειγνύονται με τη δυναμικότητα του χαρακτήρα, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση στην εκπλήρωση ενός στόχου, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μία “φιγούρα” ηγετική, με πορεία σταθερή και βέβαιη προς την κορυφή. Όταν δε, αυτά τα στοιχεία “ντύνουν” μια γυναίκα, το κράμα που προκύπτει, δεν μπορεί, παρά να είναι μία προσωπικότητα, που αφήνει στίγμα στο πέρασμά της και ασκεί επιρροή σε όσους αγγίζει.

Τέτοιες γυναίκες υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας. Άλλες αθόρυβα κι άλλες πιο δυναμικά και δημόσια, έκαστη από το πόστο της, βάζουν το λιθαράκι τους στον κοινό στόχο, να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Είναι οι γυναίκες, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των επιστημών, της τεχνολογίας, της πολιτικής, των επιχειρήσεων. Είναι οι γυναίκες, που ζουν μέσα από -και για- τη μόδα, τον χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων.

Είναι οι γυναίκες, που θα δώσουν το παρών στο Κορυφαίο Συνέδριο, που έγινε θεσμός, το Game Changer, που έρχεται σε λίγες ημέρες, με θέμα ” Women of Influence” και το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου.

H επιτυχημένη σειρά συνεδρίων Game Changer θα παρουσιάσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Women of Influence , στις 05 Φεβρουαρίου στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Το συνέδριο διοργανώνεται από την 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.

Η περσινή επιτυχία θέτει νέους στόχους και προκλήσεις

Σημείο αναφοράς και αφετηρίας και του φετινού Συνεδρίου είναι η ανάγκη, να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομία και την κοινωνία, ώστε να αλλάξει η νοοτροπία, που εμποδίζει την πρόσβασή τους σε θέσεις υψηλής επιρροής και κύρους.

Μέσα από τις ομιλίες ανδρών και γυναικών σε θέσεις “κλειδιά” της ελληνικής και διεθνούς κοινότητας, αγοράς και δράσης, θα μάθουμε όλα, όσα ακόμα και σήμερα αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο και επαγγελματική εξέλιξη ικανών γυναικών.

Το συνέδριο φιλοδοξεί, μετά την περσινή του επιτυχία, να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομία και την κοινωνία και παράλληλα να συμβάλλει στην αλλαγή της νοοτροπίας που εμποδίζει την πρόσβαση των γυναικών σε θέσεις υψηλής επιρροής και κύρους.

Κορυφαία ονόματα δείχνουν τον δρόμο

Και βέβαια, αυτό που κάνει και αυτό το Συνέδριο Game Changer κορυφαίο, είναι το κύρος των ίδιων των συμμετεχόντων.

Το δεύτερο Game Changer in Women of Influence, θα φιλοξενήσει κορυφαίες προσωπικότητες της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συμμετέχουν σε μια δυναμική συζήτηση για τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι:

Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων

Xρήστος Χωμενίδης, Συγγραφέας

Μιχάλης Μασουράκης, Επικεφαλής Οικονομολόγος, ΣΕΒ

Έλενα Παπαδοπούλου, Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού, Όμιλος ΟΤΕ

Τερέζα Μεσσάρη, Γενική Διευθύντρια Οικονομικών & Εργασιών, Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ

Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Navigator Shipping Consultants

Δόμνα Μηχαηλίδου, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα μεταρρυθμίσεων

Μάρεα Λαουτάρη, Life & Business Coach

Κατερίνα Μεϊμαρόγλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, IRC Greece

Αλίκη Πανοπούλου, Διατροφολόγος

Charlotte Sammelin, Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

Κλημεντίνη Διακομανώλη, Acting Head, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Ελευθερία Ζούρου, Founder & CEO, Doctor Anytime

Νίνα Καλούτσα, Voice & Speaking Specialist

Φανή Φ. Κλειδά, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Manpower Group Ελλάδας και Κύπρου

Χριστίνα Σακελλαρίδη, Πρόεδρος, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων

Χρήστος Χωμενίδης, Συγγραφέας

Μαρία Παπάζογλου, Career & Life Coach

Δείτε αναλυτικά όλους τους ομιλητές του συνεδρίου ΕΔΩ .

Στο κατάλληλο σημείο συνάντησης

Η ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ (EUROKINISSI // ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Το κορυφαίο συνέδριο, απαιτεί και το κατάλληλο μέρος για τη διεξαγωγή του. Έτσι, το δεύτερο Game Changer in Women of Influence θα διεξαχθεί στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στις 5 Φεβρουαρίου 2018.

Το κτίριο θεμελιώθηκε το 2000 και κατασκευάστηκε με την αποκλειστική χρηματοδότηση και επίβλεψη του Ιδρύματος Ωνάση. Αποτελεί ένα έξοχο δείγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής ενώ η απλότητα του κτιριακού όγκου και η απέριττη μορφολογία τού προσδίδουν έναν έντονο μνημειακό χαρακτήρα. 

* Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Ελληνοσουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Hellenic Swedish Chamber of Commerce).

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα Business Today, AdBusiness, advertising.gr, businessnews.gr, η Huffpost Greece και το Ladylike.gr.

Kλείσε τώρα το εισιτήριό σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα