Ανακαίνιση μπάνιου γρήγορα και απλά

Ανακαίνιση μπάνιου γρήγορα και απλά

Δεν χρειάζονται ούτε πολλές ημέρες, ούτε ταλαιπωρία. Δεν σας το λέμε μόνο. Το κάναμε.

Πολυήμερη ταλαιπωρία στα όρια του ξεσπιτώματος, μεγάλο κόστος, φασαρία, ενδεχόμενες ζημιές και αμφίβολο αποτέλεσμα. Αυτά είναι που σε κρατάνε πίσω από το να αλλάξεις τα παλιομοδίτικα και συχνά μη λειτουργικά είδη υγιεινής στο μπάνιο σου, όσο και αν θα ήθελες και θα χρειαζόσουν αυτήν την αλλαγή.

Μήπως όμως όλες αυτές τις φοβίες τις έχεις αναπτύξει επειδή στο παρελθόν δεν εμπιστεύτηκες την κατάλληλη εταιρία; Εμείς εδώ, στην 24MEDIA, πρόσφατα αποκτήσαμε το δικό μας σπίτι: έναν χώρο ο οποίος θα στεγάζει βίντεο, φωτογραφίσεις, συναντήσεις, συνεντεύξεις και πολλές ακόμα δημιουργικές ιδέες. Και αν αναρωτιέσαι τι εννοούμε όταν λέμε «σπίτι», εννοούμε ένα κανονικότατο σπίτι, με κουζίνα, καθιστικό και φυσικά μπάνιο. Ή μάλλον, δύο μπάνια. Την ανακαίνιση των οποίων την εμπιστευτήκαμε αποκλειστικά στην Ideal Standard γιατί και εμείς, όπως και εσύ, δεν θέλαμε τίποτα λιγότερο από τα μπάνια των ονείρων μας, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες.

Τα δικά μας μπάνια διαφέρουν σε διαστάσεις και όπως διαπιστώσαμε δεν έχει καμία σημασία πόσο μικρά ή μεγάλα είναι, καθώς ξηλώνοντας τα παλιά έπιπλα και τοποθετώντας τα καινούργια με την υπογραφή της Ideal Standard άλλαξε ολόκληρη η οπτική του χώρου. Αυτό όμως που καταλάβαμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να εμπιστευτείς μια εταιρία η οποία έχει πολυετή εμπειρία και οι άνθρωποί της έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να σε συμβουλέψουν αισθητικά, αλλά και να φέρουν εις πέρας την αποστολή της ανακαίνισης.

Η Ideal Standard που ανέλαβε τη δικιά μας ανακαίνιση έχει και με το παραπάνω την κατάλληλη εμπειρία, καθώς ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1967, ενώ η ιστορία της ξεκινάει από τα τέλη του 19 αιώνα. Προμηθεύει την αγορά με είδη υγιεινής από υαλώδη πορσελάνη, ακρυλικές μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες υδρομασάζ υψηλής τεχνολογίας, ντουσιέρες, καμπίνες για ντουσιέρες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου. Διατηρεί αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές στην παραγωγή και σε συνδυασμό με το design και το after sales service έχει καταφέρει να είναι η πρώτη επιλογή στους Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες κατασκευαστές τόσο στις ιδιωτικές κατοικίες όσο και στα μεγάλα έργα.

 

 

Το μπάνιο άλλωστε δεν είναι απλά ένας λειτουργικός χώρος. Είναι ο χώρος όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να απαλλαγούμε από το στρες της καθημερινότητας. Η Ideal Standard μας προτρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες του και να δημιουργήσουμε έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο φροντίδας. Εμείς το κάναμε. Εσύ;

 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Κατσαρός

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα