Ηλικιωμένη βρέθηκε στη Μάλτα αντί να φτάσει στην Αθήνα

Ηλικιωμένη βρέθηκε στη Μάλτα αντί να φτάσει στην Αθήνα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ήθελε να ταξιδέψει από το Μάντσεστερ στην Αθήνα και τελικά έφτασε στη Μάλτα. Οι βαλίτσες της πήγαν κανονικά στην Ελλάδα

Το απόλυτο μπέρδεμα συνέβη στο αεροδρόμια του Μάντσεστερ με πρωταγωνίστρια μια Ελληνίδα ηλικιωμένη, την Αργυρώ Αρετάκη. Η κ.Αρετάκη είχε κανονίσει να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Ελλάδα με την εταιρία ΕasyJet. Αφού λοιπόν ο γιος της την πήγε στο αεροδρόμιο, την άφησε στο τερματικό σταθμό ένα όπου είχε κανονιστεί να παρέχουν στην 83χρονη γυναίκα βοήθειας μιας και ήταν σε καροτσάκι καθώς είχε κινητικά προβλήματα.

Η ώρα περνούσε και η κ. Αρετάκη έβλεπε ότι κανείς δεν ερχόταν να την οδηγήσει στη πτήση της. Αποφάσισε λοιπόν να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και κατευθύνθηκε μόνη της προς την πτήση. Ωστόσο μπερδεύτηκε και αντί να πάει στο αεροσκάφος που ταξίδευε προς την Αθήνα πήγε σε εκείνο που ταξίδευε προς τη Μάλτα. Το περίεργο είναι πως οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρίας της επέτρεψαν να μπει στο αεροπλάνο παρότι το εισιτήριο της είχε διαφορετικό προορισμό.

Τα περίεργα όμως δεν σταματάνε εκεί. Όπως δήλωσε ο γιος της, η μητέρα του έδειξε στους υπαλλήλους το εισιτήριο της μιας και είδε ότι κάποιος είχε πάρει τη θέση της. Αντί όμως να την ενημερώσουν ότι είχε κάνει λάθος και όλο το μπέρδεμα να τελείωνε εκεί, απλά της έδωσαν μια άλλη θέση. Όταν έφτασε στη Μάλτα η ηλικιωμένη γυναίκα δεν κατάλαβε ότι δεν βρίσκεται στην Αθήνα παρά μόνο όταν είδε ότι δεν είχε έρθει κανείς να την παραλάβει.

Ηλικιωμένη βρέθηκε στη Μάλτα αντί να φτάσει στην Αθήνα

Όταν λοιπόν συνειδητοποίησε το λάθος που είχε γίνει επικοινώνησε με την εταιρία, η οποία όπως δήλωσε η ίδια: ''Παρά το αίτημα μου να μου δώσουν κάποιο τηλέφωνο της εταιρίας να επικοινωνήσω μαζί τους ώστε να με βοηθήσουν, μου είπαν να περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου όταν θα έχουν κάποια νέα''. Η κ.Αρετάκη επικοινώνησε και με την αδερφή της προκειμένου να παραλάβει τη βαλίτσα της από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι υπάλληλοι στη Μάλτα την καθησύχασαν ότι δεν πρόκειται να είχαν επιτρέψει να μεταφερθεί ασυνόδευτη βαλίτσα. Τελικά όμως έκαναν λάθος καθώς οι αποσκευές της είχαν φτάσει στην Αθήνα.

Και ενώ η οδύσσεια της Αργυρώ Αρετάκη θα μπορούσε να τελειώσει μιας και την ίδια νύχτα υπήρχε πτήση από τη Μάλτα στην Αθήνα, τελικά η 83χρονη γυναίκα στάλθηκε πίσω στο Μάντσεστερ και ταξίδεψε προς την Αθήνα δύο ημέρες μετά την πρώτη της προσπάθεια.

Πηγή: independent.co.uk

ADVERTISING

SHARE: