Αθήνα – Μόσχα και Αθήνα – Ερμπίλ βάζει η Egyptair

Αθήνα – Μόσχα και Αθήνα – Ερμπίλ βάζει η Egyptair

Ενισχύει την εμπλοκή της με την Ελλάδα ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, ενώνοντας τη χώρα μας με τη Ρωσία και με το Ιράκ

Ολοένα και περισσότεροι προορισμοί συνδέονται με την Αθήνα.

Η Egyptair, λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι θα συνδέει την Αθήνα με την Βεγγάζη της Λιβύης από την 1η Απριλίου, μόλις ανακοίνωσε ότι προσθέτει δύο ακόμη προορισμούς, τη Ρωσία και το Ιράκ. Από τις 12 Απριλίου θα ξεκινήσει την πτήση Αθήνα – Μόσχα, ξεκινώντας από την Αθήνα, μέσω Καΐρου, με τα αεροσκάφη Boeing 737-80, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Την επόμενη ημέρα, 13 Απριλίου, θα ξεκινήσει το δρομολόγιο Αθήνα – Ερμπίλ, πάλι ξεκινώντας από την Αθήνα μέσω Καΐρου, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με στόχο σταδιακά η συχνότητα των δρομολογίων να γίνει καθημερινή.

Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Επίσης, σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, δίνει την δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων). Κι ακόμη, το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Για όσους δεν γνωρίζουν το Ερμπίλ, είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στο Ιράκ μετά την Βαγδάτη, την Βασόρα και την Μοσούλη. Βρίσκεται στο βόρειο Ιράκ, περίπου 75 χιλιόμετρα ανατολικά της Μοσούλης και 350 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης. Μάλιστα, εκεί λειτουργεί ξενοδοχείο ελληνικών συμφερόντων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα