Χάρι-Μέγκαν: Ο πατέρας της δεν θα παρευρεθεί στον γάμο – Δείτε τι δήλωσε

Χάρι-Μέγκαν: Ο πατέρας της δεν θα παρευρεθεί στον γάμο – Δείτε τι δήλωσε
O πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έξω από το παλάτι του Κένσιγκτον AP

Ο πατέρας της μελλοντικής Δούκισσας του Κένσιγκτον δε θα παραδώσει τη κόρη του στον πρίγκηπα Χάρι μετά από δηλώσεις του ότι υπέστη καρδιακή προσβολή

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο TMZ, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, τελικά φαίνεται ότι δε θα παρευρεθεί στον βασιλικό γάμο το Σάββατο καθώς υπέστη καρδιακό έμφραγμα πριν από 6 μέρες.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο για να καταφέρει να βρεθεί στο γάμο, όμως μετά από τις αποκαλύψεις των “στημένων” φωτογραφιών με τους παπαράτσι άλλαξε γνώμη επειδή δεν θέλει να ντροπιάσει την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια.

Οι περίφημες αυτές φωτογραφίες δείχνουν τον πατέρα της Μέγκαν να προετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο, σε ένα σκηνικό που όπως αποκαλύφθηκε το “έστησε” ο ίδιος με έναν παπαράτσι για να βελτιώσει την δημόσια εικόνα του.

Ο πρίγκηπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε εκδήλωση. Φωτογραφία αρχείου. AP

Αυτή είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή για την κ. Μαρκλ, λίγες μέρες πριν το γάμο της. Η ίδια και ο πρίγκηπας Χάρι ζητούν την κατανόηση και το σεβασμό σας”, απάντησε το γραφείο τύπου του παλατιού.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτεί το δεύτερο γιο του Καρόλου και της Νταϊάνας, Χάρι, το Σάββατο στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γιώργου στο κάστρο Γουιίντσορ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα