Ανεβαίνει από αύριο σταδιακά η θερμοκρασία

Ανεβαίνει από αύριο σταδιακά η θερμοκρασία
Υψηλες θερμόκρασιες στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Τη Δευτέρα το υδράργυρος θα σκαρφαλώσει τους 39 βαθμούς στα Ηπειρωτικά της Κεντρικής Ελλάδας ενώ δεν αποκλείεται σε περιοχές της Θεσσαλίας τοπικά να φτάσει και τους 41 βαθμούς. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά.

Στους 35 με 36 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα αλλά από από αύριο θα παρουσιάσει βαθμιαία άνοδο και θα φτάσει τους 37 βαθμούς κατά μέσο όρο , ενω την Κυριακή και τη Δευτέρα θα έχουμε 38 με 39 βαθμούς στα ηπειρωτικά κυρίως της Κεντρικής Ελλάδος , χωρίς να αποκλείεται τοπικά να δούμε τον υδράργυρο να φτάνει τους 40 με 41 βαθμούς σε περιοχές που βρίσκονται στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Ανατολικής Στερεάς και δεν επηρεάζονται από θαλάσσιες αύρες. Μέσα στη Δευτέρα θα αρχίσει πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια η οποία όμως θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα την Τρίτη.

Σήμερα ο καιρός στα βόρεια θα έχουμε περιορισμένη αστάθεια , ενω στα υπόλοιπα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφωσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα.

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθουν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Από το Σάββατο η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει άνοδο από τα Δυτικά , ενω την Κυριακή θα έχουμε πολλή ζέστη και πάλι κυρίως στα Ανατολικά ηπειρωτικά.

Δείτε και τις προβλέψεις των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα