Έντονα φαινόμενα κυρίως στα ηπειρωτικά

Έντονα φαινόμενα κυρίως στα ηπειρωτικά
Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες Eurokinissi

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα αλλά τις επόμενες μέρες καθώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

 

 

Σήμερα οι ασταθείς αέριες μάζες θα επηρεάσουν πρώτα τα ανατολικά και από το μεσημέρι τα δυτικά ηπειρωτικά και κυρίως την Πελοπόννησο

 

Δείτε το βίντεο υετού, θερμοκρασιών και ανέμων για την Κυριακή:

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μπόρες ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μπόρες η καταιγίδες πιθανόν έντονες που βαθμιαία εξασθενήσουν Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

 

Προοπτική καιρού

Δείτε τα συστήματα που θα επηρεάσουν την Ευρώπη από Κυριακή έως Πέμπτη:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά την Τρίτη και Τετάρτη δημιουργείται ένα δίπολο βαρομετρικών χαμηλών στο Ιόνιο και το Αιγαίο τα οποία προβλέπεται να φέρουν μεγάλα ύψη βροχοπτώσεων

 

Δείτε το βίντεο υετού και ανέμων από Δευτέρα έως και Πέμπτη:

Στο παραπάνω βίντεο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μέσα στην Τρίτη επηρεάζεται σημαντικά η Βόρεια Εύβοια η Μαγνησία και αργότερα Λάρισα και Κεντρική Μακεδονία με πολύ μεγάλα ύψη υετού.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα