Έντονα φαινόμενα που το βράδυ θα εξασθενήσουν

Έντονα φαινόμενα που το βράδυ θα εξασθενήσουν
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη, αλλά και για το επόμενο τριήμερο.

Θα συνεχιστούν σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές με τάση εξασθένησης των καιρικών φαινομένων από το απόγευμα, καθώς το σύστημα που μας επηρεάζει σταδιακά θα κινηθεί ανατολικά.

Ο καιρός την Τετάρτη

Ο καιρός την Τετάρτη

Σήμερα θα συνεχιστούν οι έντονες βροχοπτώσεις με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής μέχρι το βράδυ να εστιάζονται στη βόρεια Εύβοια, στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας και σχεδόν σε όλη την κεντρική Μακεδονία. Χαμηλές θα διατηρηθούν οι θερμοκρασίες σε όλα τα κεντρικά και βόρεια με τον υδράργυρο να κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά κατά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα

 
Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες που τοπικά θα είναι ισχυρές και οι οποίες τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙΡΟΥ

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες που τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Ο καιρός την Πέμπτη

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση σε πόλεις της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου:

Αράχωβα, *Βόλος, *Θήβα, *Λαμία, *Λάρισα, *Λιβαδειά, *Καρδίτσα, *Κόρινθος, *Ναύπλιο, *Τρίκαλα, *Τρίπολη, *Χαλκίδα

Ο καιρός την Παρασκευή

Ο καιρός το Σάββατο

Διαβάστε αναλυτική πρόγνωση για τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη:

*Άγιος Νικόλαος, *Αμοργός, *Άνδρος, *Ηράκλειο, *Μήλος, *Μύκονος, *Νάξος, *Πάρος, *Ρέθυμνο

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Ο καιρός το επόμενο τριήμερο στη Θεσσαλονίκη

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα