Καιρός “ψυχρής λίμνης” το επόμενο πενθήμερο με έντονα φαινόμενα τοπικά

Καιρός “ψυχρής λίμνης” το επόμενο πενθήμερο με έντονα φαινόμενα τοπικά
Καταιγίδα πάνω από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά

Το ανώτερο αποκομμένο βαρομετρικό χαμηλό στα 500 hPa που ξεκίνησε από το Ιόνιο, σήμερα το απόγευμα θα βρεθεί στα ηπειρωτικά και οι ψυχρές αέριες μάζες που το συνοδεύουν (-14 οC) θα προκαλέσουν καταιγίδες αστάθειας.

Ο χάρτης πρόγνωσης του καιρού στην Ευρώπη

Σήμερα θα αναπτυχθούν νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες η καταιγίδες στα δυτικά κεντρικά και Βόρεια . Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνάνε τα 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση θερμοκρασίας στην Ελλάδα για την Παρασκευή

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά σχεδόν αιθριος καιρός αλλά το απόγευμα θα εκδηλωθεί παροδική μπόρα ή καταιγίδα κυρίως στα Βόρεια . Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση καιρού στο λεκανοπέδιο Αττικής

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με παροδικές μπόρες ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 299 βαθμούς Κελσίου .

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για το Σάββατο αναφέρει οτι θα επηρεαστούν από έντονα φαινόμενα α. κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η κεντρική και ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. β. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Την Κυριακή κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).

Η πρόγνωση του καιρού την Κυριακή

Τη Δευτέρα και Τρίτη τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες όλα τα Ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

undefined

Τριήμερη πρόγνωση στη Θεσσαλονίκη

VIDEO ΚΑΙΡΟΥ

Ακολουθούν video από Παρασκευή εως και την ερχόμενη Τρίτη με προγνωστικά στοιχεία υετού . Δείτε ανά 3ωρο ποιές περιοχές θα επηρεαστούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα