Α. Χρυσοστόμου: Παίζω στα κατεχόμενα για να ζήσω τα παιδιά μου

Α. Χρυσοστόμου: Παίζω στα κατεχόμενα για να ζήσω τα παιδιά μου

Ο Άθως Χρυσοστόμου, ο βετεράνος τερματοφύλακας, ξεσήκωσε θύελλα με την απόφαση του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του ψευδοκράτους

Σε ένα γήπεδο που ονομάζεται "20 Ιουλίου" για να θυμίζει την πιο οδυνηρή ημέρα του κυπριακού ελληνισμού έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα ο Άθως Χρυσοστόμου, ο βετεράνος τερματοφύλακας, ο οποίος δικαιολογημένα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για την απόφαση του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του ψευδοκράτους με τη φανέλα της Γκιρνέ Χαλκ Εβί.

Ο ίδιος είχε διαψεύσει την είδηση ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκοκυπριακή ομάδα, αλλά λίγες μέρες αργότερα έκανε την εμφάνιση του κάτω από τα δοκάρια της νέας του ομάδας στον νικηφόρο, με 1-0, αγώνα της εναντίον της Γκοσμενκόι.

Μιλώντας στο “Έθνος”, ο Άθως Χρυσοστόμου αιτιολογεί την -τουλάχιστον αμφιλεγόμενη- απόφαση του λέγοντας ότι αποφάσισε να παίξει στην Γκιρνέ Χαλκ Εβί αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους. “Τα σχόλια που έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα αρνητικά” λέει, και προσθέτει: “ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Δεν μπορούσα να βρω ομάδα που να με θέλει, ούτε στην Α' ούτε στη Β' εθνική στο πρωτάθλημα μας. Αυτή η προσφορά ήταν η καλύτερη που είχα για να ζήσω την οικογένεια μου. Το μόνο που έχω είναι το ποδόσφαιρο, δεν έχω οικονομικούς πόρους από κάπου αλλού”.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο Έθνος που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα

Α. Χρυσοστόμου: Παίζω στα κατεχόμενα για να ζήσω τα παιδιά μου

ADVERTISING

SHARE: