Άφαντη η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 31χρονης από τη Ναύπακτο που φαίνεται πως έπεσε από τη γέφυρα. Σταματούν οι έρευνες εντοπισμού από θαλάσσης του λιμενικού. Αγωνία για τους συγγενής της γυναίκας

Σταματούν οι από θαλάσσης έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό της γυναίκας που όπως όλα δείχνουν έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μία σχεδόν εβδομάδα μετά οι ελπίδες ανεύρεσής της ζωντανής λιγοστεύουν, καθώς τα πλοία του λιμενικού Πατρών, Ναυπάκτου και Μεσολογγίου καθώς και τα οχήματα του Ερυθρού Σταύρου.

Όπως διαβάζουμε στο nafpaktianews.gr οι έρευνες θα συνεχιστούν από ξηράς στις παραλίες Ναυπάκτου και Αχαΐας, ενώ και η οικογένεια της αγνοούμενης, την αναζητά με δικά της μέσα χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα. Όπως έχει προκύψει από την υπόθεση, η γυναίκα είναι 31 ετών και ζει στη Ναύπακτο, χωρίς ωστόσο οι αρχές να έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.

Αν και η τοπική κοινωνία γνωρίζει την οικογένεια που από την περασμένη εβδομάδα ζει μέρες αγωνίας, ούτε τα τοπικά ΜΜΕ, ούτε φυσικά λιμενικό και αρμόδιοι φορείς έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της γυναίκας για ευνόητους λόγους. Μυστήριο επίσης παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

Θυμίζουμε πως το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας κατέγραψαν ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES να σταματάει μεταξύ πρώτου και δεύτερου πυλώνα. Η γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν μπορούσαν να γίνουν διακριτά από το βίντεο κατέβηκε από το όχημα και πλησίασε προς την άκρη της γέφυρας. Η κάμερα δεν κατέγραψε τον άνθρωπο να πέφτει από τη γέφυρα και από τότε ξεκίνησαν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Τι έδειξε κάμερα ασφαλείας για τη γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Από τη Ναύπακτο η γυναίκα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

ADVERTISING

SHARE: