Άφαντος ο Στέφανος Χίος – Αναζητείται μετά τους πυροβολισμούς

Άφαντος ο Στέφανος Χίος – Αναζητείται μετά τους πυροβολισμούς
Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος Eurokinissi

Εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δημοσιογράφου που τράπηκε σε φυγή μετά από εκφοβιστικούς πυροβολισμούς με το όπλο του, την στιγμή που δικαστικός κλητήρας πήγε στην εφημερίδα "Μακελειό" για να του επιδώσει μήνυση που για παλαιότερο δημοσίευμά του

Εκτεταμένες αναζητήσεις γίνονται από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δημοσιογράφου και εκδότη Στέφανου Χίου, ώστε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Νωρίτερα το απόγευμα της Μ. Τετάρτης και ενώ δικαστικός επιμελητής είχε μεταβεί επί της οδού Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» για να επιδώσει έγγραφα που αφορούσαν μήνυση για παλαιότερο δημοσίευμά του δημοσιογράφου, εκείνος αντέδρασε πυροβολώντας με το όπλο που κατείχε νόμιμα αλλά παρανόμως χρησιμοποίησε, χαμηλά στον τοίχο της εισόδου της πολυκατοικίας και δίπλα από τον δικαστικό επιμελητή προς εκφοβισμό. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ο δικαστικός επιμελητής κάλεσε την Αστυνομία.

Άντρες της Ασφάλειας βρίσκονται στο σημείο για να πάρουν καταθέσεις, ενώ αξιωματικοί της Αστυνομίας τονίζουν ότι θα ακολουθηθούν όσα προβλέπει ο νόμος για αντίστοιχες ενέργειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα