Αγωνία για το 12χρονο προσφυγόπουλο – Εξαφανίστηκε στο Κουτσόχερο Λάρισας

Αγωνία για το 12χρονο προσφυγόπουλο – Εξαφανίστηκε στο Κουτσόχερο Λάρισας

Το αγόρι από τη Συρία που διαμένει στο Κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων, στο Κουτσόχερο Λάρισας, εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης - Ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Ένα 12χρονο προσφυγόπουλο που διέμενε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας, αγνοείται και αναζητείται από την αστυνομία και την ΕΜΑΚ.

 

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναλυτικά:

Στις 3/7/2018, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε ο Γιουσέφ (ον) Όσσο (επ) 12 ετών, συριακής καταγωγής,  από το Κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων, στην περιοχή Κουτσόχερο Λάρισας. Για την εξαφάνιση του ανήλικου ενημερωθήκαμε στις 4/07/2018 μεσημβρινές ώρες, ωστόσο, σήμερα λάβαμε τα απαραίτητα στοιχεία του παιδιού καθώς και την έγκριση από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να προβούμε στην δημοσιοποίησή του.

Ο Γιουσέφ (ον)  Όσσο( επ) έχει ύψος 1,50 μ.,  έχει καστανά μαλλιά και  μαύρα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα