Αίγινα: Τα μοιραία χτυπήματα που δέχθηκε ο κυβερνήτης της λάντζας

Αίγινα: Τα μοιραία χτυπήματα που δέχθηκε ο κυβερνήτης της λάντζας
Four people have died in a crash involving a pleasure boat and a speedboat off the Greek island of Aegina on Aug. 16, 2016 / 16 , 2016 SOOC

Τα αίτια θανάτου του, μετά τον εμβολισμό του καϊκιού από το ταχύπλοο σκάφος. Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής (Vid)

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για τον κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους, το οποίο εμβολίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα, από ταχύπλοο με τέσσερις επιβάτες.

Κατά την εξέταση που διενήργησε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, διαπιστώθηκαν τρία χτυπήματα στο σώμα του άτυχου άνδρα, στο πόδι, πίσω από το αυτί και στο μέτωπο.

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία

Στο μέτωπο ειδικότερα, το οίδημα που προκλήθηκε από πρόσκρουση σε άγνωστο αντικείμενο, είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις του ιατροδικαστή, να πέσει ζωντανός ο άνθρωπος στη θάλασσα, αλλά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Γι’ αυτόν τον λόγο οι πνεύμονες και η κοιλιακή του χώρα, ήταν γεμάτοι από θαλασσινό νερό.

Ο κ. Μπογιόκας έχει προχωρήσει τη διαδικασία τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης θα προχωρήσει σε νεκροτομή και στις σορούς των υπολοίπων τριών θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα