Αιματηρή συμπλοκή στην πρεσβεία του Ιράν – Άνδρας μαχαίρωσε υπάλληλο

Αιματηρή συμπλοκή στην πρεσβεία του Ιράν – Άνδρας μαχαίρωσε υπάλληλο
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης Eurokinissi

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για περιστατικό συμπλοκής και τραυματισμού υπαλλήλου της Πρεσβείας του Ιράν από άγνωστο δράστη, στο Ψυχικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άγνωστου δράστη που περίπου στις δύο το μεσημέρι εισήλθε στην Πρεσβεία του Ιράν επί της οδού Στρατηγού Καλλάρη 16 στο Ψυχικό και ύστερα από λογομαχία με δύο Ιρανούς υπαλλήλους της Πρεσβείας ήρθαν στα χέρια.

Τότε ο επίσης Ιρανός δράστης όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τράβηξε ένα μαχαίρι και έπληξε δύο φορές τον έναν από τους δύο υπαλλήλους, τον οποίο τραυμάτισε στην κοιλιά και στο πρόσωπο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και από εκείνη την ώρα γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι γιατροί εστιάζουν την προσοχή τους στο τραύμα στην κοιλιακή χώρα που έχει ο υπάλληλος που είναι και το πιο σοβαρό, ενώ άγνωστος παραμένει ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε η συμπλοκή μεταξύ των τριών αντρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα