Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 31χρονης από τη Ναύπακτο

Με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμού ατόμου που έπεσε το πρωί του Σαββάτου από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, υπεύθυνος της γέφυρας ενημέρωσε το λιμενικό τμήμα Ρίου για πιθανή πτώση ατόμου μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου πυλώνα.

Όπως ανακοινώθηκε, κάμερα κατέγραψε αρχικά, αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσε ανάμεσα στους δύο πυλώνες γέφυρας. Στη συνέχεια ο οδηγός, που εικάζεται ότι πρόκειται για γυναίκα 31 ετών, βγήκε από το όχημα και κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο της γέφυρας. Όμως δεν υπήρξε καμία άλλη καταγραφή σχετικά με τις επόμενες κινήσεις.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, πλοία της πορθμειακής γραμμής Ρίου - Αντιρρίου και ένα αλιευτικό σκάφος.

Παράλληλα, τρία περιπολικά αυτοκίνητα του Λιμενικού, καθώς και όχημα του Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησαν έρευνες κατά μήκος της ακτογραμμής. Όμως, μέχρι τη δύση του ηλίου, οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Πληροφορίες θέλουν το άτομο να είναι γυναίκα από την πόλη της Ναυπάκτου, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο που βρέθηκε εγκαταλειμμένο στη γέφυρα το πρωί του Σαββάτου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Από τη Ναύπακτο η γυναίκα που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Γυναίκα έπεσε στο κενό από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

ADVERTISING

SHARE: