Ανασκευάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τα περί 'χολέρας'

Ανασκευάζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τα περί 'χολέρας'

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος παραδέχθηκε πως το μικρόβιο της χολέρας που ανιχνεύθηκε σε λήμματα του Μαιευτηρίου Έλενα ήταν στέλεχος του ιού που δεν είναι επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό

Στην παραδοχή ότι το μικρόβιο της χολέρας που ανιχνεύθηκε σε λήμματα του Μαιευτηρίου Έλενα ήταν στέλεχος του ιού που δεν είναι επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, που μίλησε στο ραδιόφωνο 24/7 και στο Live News με το Δημήτρη Χατζηνικόλα.

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για ύπαρξη μικροβίου χολέρας στο Μαιευτήριο Έλενα και ζητούσε τη λήψη μέτρων για να μην κινδυνεύσουν γυναίκες, παιδιά και εργαζόμενοι. ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ διέψευσε την ύπαρξη μικροβίου χολέρας στα δείγματα που προήλθαν από το μαιευτήριο.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο κ. Γιαννάκος ανασκεύασε ενώ επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση του Μαιευτηρίου ότι δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα εγκαίρως ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού, που όμως το ΚΕΕΛΠΝΟ διέψευσε ότι εντοπίστηκε.

Εν τω μεταξύ, μετά τη διάψευση του ΚΕΕΛΠΝΟ η Εισαγγελία Πρωτοδικών ερευνά το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαδημούλης για χολέρα: Κυρώσεις για τους συκοφάντες

Ξανθός: Η δημόσια υγεία δεν προσφέρεται για συνδικαλιστική αντιπαράθεση

Το ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδει τον εντοπισμό βακτηρίου χολέρας στο 'Έλενα'

ADVERTISING

SHARE: