Αναστάτωση στην Ξάνθη: Αγέλες λύκων κατασπαράζουν σκυλιά

ΦΕΣΤΙΒΑΛ αντίδοτο στα περιβαλλοντικά προβλήματα, με τη συμμετοχή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ - Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, 24 Απριλίου ως 3 Μαΐου.
Στον λύκο που φοβόμαστε, στον λύκο που αγαπάμε!  Με αυτό το σύνθημα και με θέμα τον λύκο το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης Τεχνών του Λόγου από τις 24 Απριλίου έως και τις 3 Μαΐου. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει στο φεστιβάλ με βιωματικές κατασκευές και παιχνίδια για το λύκο. Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας και την Τετάρτη 29 Απριλίου στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης --ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟ--
ΦΕΣΤΙΒΑΛ αντίδοτο στα περιβαλλοντικά προβλήματα, με τη συμμετοχή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ - Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, 24 Απριλίου ως 3 Μαΐου. Στον λύκο που φοβόμαστε, στον λύκο που αγαπάμε! Με αυτό το σύνθημα και με θέμα τον λύκο το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης διοργανώνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αφήγησης Τεχνών του Λόγου από τις 24 Απριλίου έως και τις 3 Μαΐου. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει στο φεστιβάλ με βιωματικές κατασκευές και παιχνίδια για το λύκο. Την Τρίτη 28 Απριλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας και την Τετάρτη 29 Απριλίου στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης --ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟ-- EUROKINISSI

O φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας λύκος κατασπαράζει το θύμα του. Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα περιστατικά καθώς και τη βιαιότητα των επιθέσεων.

Αναστάτωση επικρατεί στη περιοχή της ορεινής Ξάνθης μετά και τα τελευταία περιστατικά επίθεσης λύκων σε σκύλους κυνηγών. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής οι επιθέσεις αυξάνονται συνεχώς με τις αγέλες λύκων που υπάρχουν στην περιοχή να κατασπαράζουν κυνηγόσκυλα, τα οποία εντοπίζονται μετά από τους ιδιοκτήτες τους σε άθλια κατάσταση.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας λύκος κατασπαράζει σκύλο και μεταφέρει το κουφάρι του.

Οι κάτοικοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τα περιστατικά καθώς και τη βιαιότητα των επιθέσεων. Πρόσφατα ο Κυνηγετικός Σύλλογος της Σταυρούπολης είχε αναφερθεί στις επιθέσεις με αφορμή τον θάνατο τεσσάρων σκυλιών στην περιοχή από αγέλη λύκων.

Προσοχή - Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Αναστάτωση στην Ξάνθη: Αγέλες λύκων κατασπαράζουν σκυλιά
XANTHI NEA

(Με πληροφορίες από XanthiNea)

ADVERTISING

SHARE: