Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σουπερμάρκετ στην Πεντέλη και αφαίρεσαν τα χρήματα

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε  ΑΤΜ στη Νέα Κίο.
Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί  βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε ΑΤΜ στη Νέα Κίο. Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi) EUROKINISSI

"Βροχή" τα χτυπήματα από τους “plofkraakers”-Ανατίναξαν ΑΤΜ σε πρόσοψη σουπερμάρκετ στην Πεντέλη και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα-Πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. που προσπαθεί να εντοπίσει και να εξαρθρώσει τουλάχιστον μία ομάδα

Πονοκέφαλος έχουν γίνει για την ΕΛ.ΑΣ. τα καθημερινά πλέον χτυπήματα των “plofkraakers”, την ίδια ώρα που στην Ασφάλεια έχουν εντείνει τους ρυθμούς τους για να μπορέσουν να εντοπίσουν τα ίχνη τουλάχιστον μίας ομάδας με τα περισσότερα χτυπήματα και να την εξαρθρώσουν.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα, όπου άγνωστοι αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ, επί της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πεντέλη, το ανατίναξαν και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στην πρόσοψη του σουπερμάρκετ, ενώ παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

ADVERTISING

SHARE: