Ανατίναξαν ΑΤΜ στην είσοδο σουπερμάρκετ- Έφυγαν χωρίς λεφτά και άφησαν συντρίμμια

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην είσοδο σουπερμάρκετ- Έφυγαν χωρίς λεφτά και άφησαν συντρίμμια

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν τα ξημερώματα με μίγμα αερίου, ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ στο Μενίδι, έφυγαν άπραγοι, αλλά διέλυσαν την είσοδο του σουπερμάρκετ

Τα μετρητά που είχε ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο ήταν τοποθετημένο στην είσοδο σουπερμάρκετ επί της Λ. Αθηνών 24 στο Μενίδι, έβαλαν στόχο τους στις τρεις τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες.

Αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ, με την μέθοδο «PLOFKRAAK», ανατίναξαν το ΑΤΜ για να αφαιρέσουν τα χρήματα από τις κασετίνες, όμως η έκρηξη ήταν πιο δυνατή απ’ όσο υπολόγιζαν, με αποτέλεσμα να διαλυθεί τόσο το μηχάνημα όσο και η οροφή στην είσοδο του καταστήματος…

Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους τα σύνεργα που χρησιμοποίησαν όπως φιάλες υγραερίου, καλώδια και ένας λοστός, τα οποία κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., μήπως τυχόν εξαχθούν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραστών.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες που ακολούθησαν στην περιοχή από την Αστυνομία, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, που κατάφεραν να διαφύγουν.

(Φωτογραφία αρχείου)

ADVERTISING

SHARE: