Αναζητείται 15χρονη: Το έσκασε από τη ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν για προστατευτική φύλαξη

Παρουσίαση στην ΓΑΔΑ, από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η πρόσφατη αρπαγή της 27χρονης ημεδαπής. 
Η 27χρονη απήχθη την 31 Οκτωβρίου, από την περιοχή της Κυψέλης και αφέθηκε ελεύθερη μετά από δέκα ημέρες στις 9 Νοεμβρίου στην ίδια περιοχή, αφού προηγουμένως οι οικείοι της είχαν καταβάλει ως λύτρα το ποσό των 82.500 ευρώ.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 53 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην αρπαγή, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους, υπήκοος Αλβανίας. 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Παρουσίαση στην ΓΑΔΑ, από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η πρόσφατη αρπαγή της 27χρονης ημεδαπής. Η 27χρονη απήχθη την 31 Οκτωβρίου, από την περιοχή της Κυψέλης και αφέθηκε ελεύθερη μετά από δέκα ημέρες στις 9 Νοεμβρίου στην ίδια περιοχή, αφού προηγουμένως οι οικείοι της είχαν καταβάλει ως λύτρα το ποσό των 82.500 ευρώ. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 53 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην αρπαγή, ενώ αναζητείται ο συνεργός τους, υπήκοος Αλβανίας. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Η 15χρονη Ρουμάνα κατάφερε να διαφύγει από την ΓΑΔΑ χωρίς να γίνει αντιληπτή, ενδεχομένως από το 3ο όροφο του ανηλίκων και από τις σκαλωσιές που έχουν τοποθετηθεί για εργασίες, στην πίσω πλευρά του μεγάρου της Αστυνομίας

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΓΑΔΑ και ειδικότερα στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων όπου είχε μεταφερθεί για προστατευτική φύλαξη μία 15χρονη Ρουμάνα.

Η αστυνομία ανέμενε την απόφαση του εισαγγελέα Ανηλίκων σε ποιο ίδρυμα θα την μετέφεραν για φιλοξενία, όμως εκείνη δεν ήθελε να πάει σε ίδρυμα, διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα κατάφερε να το σκάσει.

Καθώς έχει διακριβωθεί ότι δεν έφυγε από την κεντρική είσοδο, ίσως κατάφερε από κάποιο παράθυρο του 3ου ορόφου να βγει στις σκαλωσιές που έχουν τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης στο κτίριο και από εκεί να κατέληξε στην πίσω πλευρά του μεγάρου της Αστυνομίας.

ADVERTISING

SHARE: