Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι διοικητές στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης

Περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λέσβο, την παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και με το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το παράκτιο περιπολικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού "Τοξότης", το οποίο συμμετέχει και σε διασώσεις προσφύγων β μεταναστών. Αμέσως μετά μετέβη στο  κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και το χωριό Μόρια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή, λόγω του προσφυγικού.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λέσβο, την παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και με το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το παράκτιο περιπολικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού "Τοξότης", το οποίο συμμετέχει και σε διασώσεις προσφύγων β μεταναστών. Αμέσως μετά μετέβη στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε και το χωριό Μόρια, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή, λόγω του προσφυγικού. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Παρακολούθησαν διήμερο εισαγωγικό εντατικό σεμινάριο και έπιασαν δουλειά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Μουζάλα, του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής κ. Αναστασίου Σαλτερή και της Διευθύντριας Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης κας Ανθούλας Καραγγελή η ορκωμοσία των νέων Διοικητών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Οι νέοι Διοικητές των Κέντρων παρακολούθησαν διήμερο εισαγωγικό εντατικό σεμινάριο με εισηγητές την Διευθύντρια και στελέχη της ΥΠΥΤ οι θεματικές του οποίου σχετίζονταν με όλο το φάσμα των δράσεων της Υπηρεσίας. Από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 οι Διοικητές ανέλαβαν κι επισήμως τα καθήκοντα τους στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό

ADVERTISING

SHARE: