Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις στον ΗΣΑΠ

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις στον ΗΣΑΠ
Το σημείο όπου σημειώθηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από πυροσβέστες στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί στα κάτω άκρα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Η γυναίκα έπεσε από την γέφυρα κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ. Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες του περιστατικού. Για την ολοκήρωση του περιστατικού ενημέρωσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Η συνεννόηση διοίκησης και εργαζομένων -έστω και στο παρά πέντε- έφερε αποτέλεσμα. Τι θα ισχύσει στα υπόλοιπα μέσα

Την αναστολή των κινητοποιήσεων τους που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και για την Παρασκευή από τις 12.00 έως τις 15.00 ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι η αναστολή των στάσεων εργασίας έρχεται “μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά τους” όπως αναφέρουν.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, στη συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

“Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων”.

Αναλυτικά τι θα ισχύσει μέχρι και την Παρασκευή 15/9:

Την Τρίτη 12/9 όλα τα Μ.Μ.Μ. θα κινούνται κανονικά.

– Την Τετάρτη 13/9 τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέσα θα κινούνται κανονικά.

– Την Πέμπτη 14/9 ισχύσει κανονικά 24ωρη απεργία σε ΟΣΕ/Προαστιακό

– Την Παρασκευή όλα τα Μ.Μ.Μ. θα κινούνται κανονικά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα