Ανευθυνότητα: Μεταφέρει τέντα σκάφους με μηχανάκι

Ανευθυνότητα: Μεταφέρει τέντα σκάφους με μηχανάκι

Δεν έχουν τέλος τα όσα απίθανα εκτυλίσσονται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης και καταγράφονται από τους διερχόμενους οδηγούς

Τι και αν η χώρα μας θρηνεί εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στην άσφαλτο; Τι  και αν η Κρήτη κατέχει φέτος το καλοκαίρι τη θλιβερή πρωτιά στα τροχαία δυστυχήματα που συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία; Κάποιοι δε φαίνεται να συγκινούνται και συνεχίζουν να οδηγούν προκλητικά θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ασφάλεια όσο και των υπόλοιπων οδηγών.

Μετά το απίστευτο περιστατικό με τον οδηγό δίκυκλου, ο οποίος όχι μόνο “φόρτωσε” στη σέλα άλλα δύο άτομα αλλά οι τρεις τους έσερναν μαζί και ένα ποδήλατο, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε νέο κρούσμα οδηγικής ανευθυνότητας σε δρόμο των Χανίων.

Όπως δείχνει σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews, μοτοσικλετιστής φαίνεται να οδηγάει μηχανάκι με το ένα χέρι καθώς με το άλλο κρατάει μια μεγάλη μεταλλική κατασκευή που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι τέντα σκάφους.

Αμέριμνος λοιπόν και χωρίς καμία αίσθηση του κινδύνου τόσο για τον ίδιο όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς που διασταυρώνονται στο δρόμο της παλιάς Εθνικής οδού Χανίων-Κισσάμου που κινήθηκε μετέφερε την τέντα.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα