Ανιψιός πολτοποίησε το κεφάλι του θείου του με ρόπαλο

ΑΡΓΟΣ-24/7/2016-Καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής επί της παλαιάς εθνικής Άργους-Κορίνθου, στα Φίχτια ,ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.Στο σημείο έσπευσαν  πυροσβεστικά οχήματα, η αστυνομία και δύο ασθενοφόρα που μετέφεραν τους επιβαίνοντες για εξετάσεις στο νοσοκομείο.Μεταξύ  των επιβατών των ΙΧ ήταν και τέσσερα παιδιά.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΑΡΓΟΣ-24/7/2016-Καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής επί της παλαιάς εθνικής Άργους-Κορίνθου, στα Φίχτια ,ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, η αστυνομία και δύο ασθενοφόρα που μετέφεραν τους επιβαίνοντες για εξετάσεις στο νοσοκομείο.Μεταξύ των επιβατών των ΙΧ ήταν και τέσσερα παιδιά.(eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Η έχθρα και το μίσος όπλισε με μανία το χέρι του δράστη ο οποίος σκότωσε τον συγγενή του στη μέση του δρόμου

Η έχθρα που φαίνεται είχε δημιουργηθεί εδώ και καιρό ανάμεσα στις δύο οικογένειες συγγενών όπλισε με μανία το χέρι του δράστη. Νωρίτερα το μεσημέρι, ο 43χρονος ανιψιός πέτυχε στη μέση του δρόμου τον 61χρονο θείο του, αντήλαξαν βαριές κουβέντες και άρχισε να τον χτυπά με ένα ξύλινο ρόπαλο και με μανία στο κεφάλι.

Το φρικτό αυτό έγκλημα έγινε στην περιοχή Χαρτάτα Κατασταρίου της Ζακύνθου και προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία. Ο ανιψιός δεν σταμάτησε να χτυπά με οργή στο κεφάλι το θύμα του, ακόμα και όταν αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και κυριολεκτικά τον... πολτοποίησε.

Αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε ο δράστης από το σημείο, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε στο σπίτι του από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου και συνελήφθη, ενώ αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται για τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το φρικτό έγκλημα.

ADVERTISING

SHARE: