“Άνοιγαν” εξοχικά και τα άδειαζαν από κουζίνες, ψυγεία και πλυντήρια

“Άνοιγαν” εξοχικά και τα άδειαζαν από κουζίνες, ψυγεία και πλυντήρια

Οι δύο δράστες διέπραξαν 8 διαρρήξεις μέσα σε δύο εβδομάδες, σε εξοχικές κατοικίες σε διάφορες περιοχές της Αμαλιάδας και αφαιρούσαν την οικοσκευή και ηλεκτρικά εργαλεία

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δυο Έλληνες, ηλικίας 49 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας πρόεκυψε ότι οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δυο εβδομάδες 8 διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες, στον Άγιο Ιωάννη, στα Σκουπέικα, στα Σαβάλια και στην Κεραμιδιά Ηλείας, από όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές, ψυγεία, πλυντήρια και κουζίνες, είδη οικιακής χρήσης και εργαλεία.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στις οικίες και στα οχήματα των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο πλυντήρια, μια κουζίνα, ένα ψυγείο, έναν φούρνο μικροκυμάτων και ένα κρουστικό δράπανο, τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα πλυντήριο, μια κουζίνα και ένα ψυγείο, για τα οποία δεν μπόρεσαν οι δράστες να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα του 49χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα