Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για Football League και Κύπελλο στη Λαμία

ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστ. Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στη Λαμία για τους προσεχείς αγώνες Football League και Κυπέλλου

Με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστ. Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στη Λαμία για τους προσεχείς αγώνες Football League και Κυπέλλου.

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Αποφάσεις που εκδόθηκαν την Παρασκευή, από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύονται:

“Η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, την προσεχή Κυριακή και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016 – 2017, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΕ ΑΕΚ, την προσεχή Τετάρτη (14-12-2016) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, περιόδου 2016 – 2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

ADVERTISING

SHARE: