Απειλές σε ελεγκτές. Στη φόρα ονόματα και διευθύνσεις. Σημάδεψαν τα σπίτια γράφοντας 'ρουφιάνοι'

Έβγαλαν πάλι στη φόρα ονόματα ελεγκτών του μετρό. Άγνωστοι πήγαν στα σπίτια τους και έγραψαν "ρουφιάνοι ζουν εδώ"

Συνεχίζονται οι επιθέσεις εναντίον ελεγκτών του μετρό.

Με νέο κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δίδονται στη δημοσιότητα ονόματα και διευθύνσεις τεσσάρων γυναικών.

"Έξω από τα σπίτια διάφορων ελεγκτών γράφτηκαν συνθήματα με σκοπό την διαπόμπευση τους στην κάθε γειτονιά", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που συνοδεύει την ανάρτηση των ονομάτων.

Τα σπίτια-στόχοι ανήκουν σε ελεγκτές, τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονταν σε λίστα με 119 ελεγκτές του μετρό που είχε δημοσιευτεί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 19 Μαρτίου 2016.

"Αφού λοιπόν δεν μας κάνουν τη χάρη να βγουν για έλεγχο το τελευταίο διάστημα επειδή λέει φοβούνται και θέλουν για να βγουν παγανιά συνοδεία αστυνομικών, σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μερικούς από αυτές και αυτούς στα σπίτια τους, διακοσμώντας τα εξωτερικά ώστε να καταδειχθεί και να γίνει γνωστό το “λειτούργημά” τους στη γειτονιά όπου κατοικούν. Έτσι εκτός από τις φάπες, το γιουχάρισμα και την παρεμπόδισή τους, έχουν και μια μικρή επιστροφή από την διαπόμπευση που χαρίζουν καθημερινά σε τόσο κόσμο", γράφουν οι άγνωστοι που αναλαμβάνουν την επίθεση με ανυπόγραφη επιστολή.

Στην ίδια επιστολή αναγράφεται το εξής, για τους ελεγκτές:

"Είναι εμπόδια στις μετακινήσεις μας. Είναι αντικοινωνικός ο ρόλους τους. Είναι γλοιώδης η φιγούρα τους. Είναι απεχθής η συμπεριφορά τους, είναι, είναι, είναι... και γιαυτό θα αντιμετωπίζονται ανάλογα..".

Στις 16 Απριλίου 2016 άγνωστοι έγραψαν σε τοίχο πολυκατοικίας στου Ζωγράφου το σύνθημα: "… (αναφέρεται όνομα γυναίκας ελεγκτή) ρουφ… ελεγκτής μένει εδώ. Έξω από τη γειτονιά". Στην πολυκατοικία ζει μία 43χρονη υπάλληλος της ΣΤΑ.ΣΥ. (Σταθερές Συγκοινωνίες), η οποία ενημέρωσε τις Αρχές. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., θεωρούν πως οι δράστες των επιθέσεων και διαρροής της λίστας των ελεγκτών είναι οι ίδιοι που στις 14 Δεκεμβρίου 2015, ξυλοκόπησαν τρεις ελεγκτές εισιτηρίων στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια.

Θυμίζουμε πως και το τελευταίο διάστημα είχαν προηγηθεί καταδρομικές ενέργειες σε σταθμούς με καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αντιεξουσιαστές τρομοκρατούν ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ

ADVERTISING

SHARE: