Απίστευτο θράσος: Διακινητής εγκατέλειψε 67 μετανάστες μπροστά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Οι μετανάστες, μεταξύ των οποίων και 20 ανήλικοι, κινούνταν πεζοί. Διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα

Eξήντα επτά παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σε περιοχή, ανάμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που ενημερώθηκε από πολίτες, κατά πάσα πιθανότητα εγκαταλείφθηκαν από διακινητή στην περιοχή. Οι αλλοδαποί προέρχονται από το Ιράκ, τη Σομαλία και το Αφγανιστάν, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και είκοσι ανήλικοι.

Όλοι τους παρελήφθησαν από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: "Μεσημβρινές ώρες σήμερα (08-11-2017), έπειτα από ενημέρωση του τηλεφωνικού κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου , εντόπισαν σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, 67 αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων και 20 ανήλικους, να κινούνται πεζή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι στο σύνολό τους στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου".

(Φωτό αρχείου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες

ADVERTISING

SHARE: