Από τσιγάρο η φωτιά στο σπίτι της Καρολίνας Κάλφα

Από τσιγάρο η φωτιά στο σπίτι της Καρολίνας Κάλφα

Σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 50χρονης δημοσιογράφου στη Χαλκιδική

Ένα τσιγάρο φαίνεται πως τελικά ευθύνεται για τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα από πυρκαγιά στο σπίτι στο οποίο διέμενε στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος», κατά τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η φωτιά πιθανόν να ξέσπασε από τσιγάρο καθώς αποκοιμήθηκε η 50χρονη δημοσιογράφος. Πρώτα φαίνεται πως πήραν φωτιά τα κλινοσκεπάσματα και στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πεθάνει απ' τις αναθυμιάσεις.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια η νεκροψία-νεκροτομή, που πρόκειται να διενεργηθεί σήμερα, θα επιβεβαιώσει την αιτία θανάτου και αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Απ' το σπίτι απεγκλωβίστηκε η 76χρονη μητέρα της δημοσιογράφου, η οποία όμως βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο και δεν εισέπνευσε τόσο καπνό.

Η κηδεία της Καρολίνας Νουντλ θα γίνει την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεκρή 50χρονη γυναίκα από πυρκαγιά στη Χαλκιδική

Η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα έχασε τη ζωή της στη φωτιά στη Χαλκιδική

ADVERTISING

SHARE: