Αποχωρούν οι αγρότες από την πλατεία Βάθη

Αποχωρούν οι αγρότες από την πλατεία Βάθη
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο. "Ο αγώνας ενάντια στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση συνεχίζεται", δήλωσε εκπρόσωπος των αγροτών από την παγκρήτια επιτροπή

Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο με τους αγρότες να αποχωρούν νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από την πλατεία Βάθη, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση από το πρωί.

Νωρίτερα επιχείρησαν να κατευθυνθούν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς εμποδίστηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κουμουνδούρου.

Από την κινητοποίηση δεν έλειψαν τα επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και στα ΜΑΤ. Οι κλούβες των αστυνομικών δυνάμεων παραμένουν παρατεταγμένες μπροστά από το υπουργείο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γ. Χαλκιάς, εκπρόσωπος των αγροτών από την παγκρήτια Επιτροπή, ανέφερε ότι «αγρότες από όλη την Ελλάδα από διάφορους συλλόγους, της Κρήτης, της Πελοποννήσου και της Μακεδονίας κατέβηκαν στην Αθήνα για να διαδηλώσουμε και να ακουστούμε και να συσπειρώσουμε τον κόσμο ενάντια στα προβλήματα, τα οποία δεν είναι μόνο για τους αγρότες, αλλάγια όλους» και πρόσθεσε ότι «ο αγώνας ενάντια στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση συνεχίζεται».

Πηγή: ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα