Αποδοκίμασαν και τον Σωκράτη Ξυνίδη

Αποδοκίμασαν και τον Σωκράτη Ξυνίδη
29-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ// Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ . (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Στόχος των "Αγανακτισμένων" της Ξάνθης ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης. Δέχτηκε φραστική επίθεση από δεκάδες πολίτες. Οι δηλώσεις του για το περιστατικό (Vids)

Με έντονες αποδοκιμασίες και διάφορα “κοσμητικά” επίθετα υποδέχτηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Σωκράτη Ξυνίδη, δεκάδες “Αγανακτισμένοι” πολίτες.

Ο Σωκράτης Ξυνίδης, το τελευταίο θύμα αποδοκιμασιών, δέχτηκε τα πυρά “Αγανακτισμένων” στην έδρα του, την Ξάνθη, σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας.

Μία ομάδα πολιτών είχε συγκεντρωθεί στο σημείο όπου θα λάμβανε χώρα η εκδήλωση και επιτέθηκε φραστικά στον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, όταν προσέγγισε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης.

Με την παρέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ και αστυνομικών δυνάμεων αποφεύχθησαν τα χειρότερα και το επεισόδιο έληξε με τις έντονες αποδοκιμασίες και τα υβριστικά συνθήματα των πολιτών στο πρόσωπό του.

Η απάντηση του Σωκράτη Ξυνίδη

Μετά την είσοδό του στο Επιμελητήριο Ξάνθης, ο Σωκράτης Ξυνίδης προχώρησε σε δηλώσεις για την επίθεση που δέχθηκε από “Αγανακτισμένους”, επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει την ενόχληση που νιώθει ως προσωπικότητα για τις αποδοκιμασίες που δέχεται στο δρόμο, ενώ χαρακτήριζε το θέμα των αφισών, που επικηρύσσουν όσους βουλευτές ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο, ως “κατάπτυστο και επικίνδυνο”, κάνοντας λόγο για “προβοκατόρικες ενέργειες, που η δημοκρατική παράδοση ξέρει να αντιμετωπίζει”.

Οι επιθέσεις “Αγανακτισμένων” κατά στελεχών της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ έχουν μπει στην “ημερήσια διάταξη” των πολιτών μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που φέρνει τους πολίτες αντιμέτωπους με νέα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα