Αποφυλακίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ -ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Έκανε χρήση ευεργετικών διατάξεων του νόμου και πλέον επιστρέφει σπίτι της

Στο σπίτι της στο Χαλάνδρι επιστρέφει η Βίκυ Σταμάτη, ύστερα από πέντε ημέρες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στην Θήβα, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες για την αποφυλάκισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά ήταν έτοιμα από την Παρασκευή και πλέον της δόθηκε το "πράσινο" φως να επιστρέψει σπίτι της και στο γιο της.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου σε συνδυασμό με τη ρύθμιση για το χρόνο έκτισης ποινής σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει εκτίσει μεγαλυτερο χρονικό διάστημα από το απαιτούμενο, αφού βρισκόταν έγκλειστη για περίπου τέσσερα χρόνια, δίχως να προσμετρηθούν τα ευεργετήματα της νομοθεσίας υπέρ της.

Λίγη ώρα αργότερα αποφυλακίστηκε και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, η οποία επίσης κρατείτο μετά την καταδίκη της σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, στο σωφρονιστικό ίδρυμα Θήβας. Και για εκείνη εφοαρμόστηκαν οι ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου καθώς και τα "μεροκάματα" που είχε κάτι κατά τον εγκλεισμό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιτήσεις αποφυλάκισης από Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Το μεσαίο δάχτυλο της κυρίας Σταμάτη

Διαζύγιο: Όταν η Βίκυ γύρισε την πλάτη στον Άκη

ADVERTISING

SHARE: