Άργος: Καταδικάστηκε παιδόφιλος που 'εξαγόραζε' γονείς με τρόφιμα

Άργος: Καταδικάστηκε παιδόφιλος που 'εξαγόραζε' γονείς με τρόφιμα

Σε ποινή κάθειρξης 25 ετών καταδικάστηκε ο 46χρονος που ασελγούσε σε 5χρονο με τη συναίνεση των γονιών του

Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας καταδικάστηκε ο 46χρονος απ' το Άργος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε αγόρι πέντε ετών, με τη συναίνεση των γονιών του.

Για την ακρίβεια, όπως είχε γίνει γνωστό ο 46χρονος έδινε τρόφιμα στους γονείς του παιδιού απ' τη Ρουμανία προκειμένου να τον αφήνουν να ασελγεί στο παιδί. Γι' αυτό και λίγο μετά τη σύλληψη του παιδόφιλου, συνελήφθησαν και οι δύο γονείς που καταδικάστηκαν αντίστοιχα σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια.

Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί έπειτα από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον βασικό κατηγορούμενο διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

ADVERTISING

SHARE: