Αυλαία στην οικογενειακή τραγωδία: Το μεσημέρι κηδεύονται τα δύο αδέρφια στο Ρέθυμνο

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το μεσημέρι γράφεται ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία

Το μεσημέρι αναμένεται να κηδευτούν μαζί τα δύο αδέρφια που βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.

Η οικογενειακή αυτή τραγωδία, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, εκτυλίχθηκε χθες, όταν ο 28χρονος επιτέθηκε το μεσημέρι στον 21χρονο αδερφό του και τον μαχαίρωσε την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, στον αυχένα και στην καρωτίδα, αφαιρώντας του την ζωή.

Αμέσως μετά την απονενοημένη του πράξη πήγε στην αποθήκη, ήπιε από υγρά μπαταρίας έως ό,τι άλλο τοξικό βάζοντας τέλος στη ζωή του. Τα δύο αδέρφια ανακάλυψε ο ηλικιωμένος πατέρας τους.

Πληροφορίες: cretalive

ADVERTISING

SHARE: