Χτύπησε η κακοκαιρία και στη Θεσσαλονίκη

Χτύπησε η κακοκαιρία και στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν προκληθεί από τους δρόμους που έχουν μετατραπεί σε "ποτάμια" ενώ συνεχώς δέχεται κλήσεις οι Πυροσβεστική για αντλήσεις από Εύοσμο, Μενεμένη και Αμπελοκήπους

Χτύπησε η κακοκαιρία που πλήττει την Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε «ποτάμια» προκαλώντας κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ σημειώθηκε και καραμπόλα μόνο με υλικές ζημιές μεταξύ 4 οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων κυρίως από τις περιοχές του Ευόσμου, της Μενεμένης και των Αμπελοκήπων.

Από αυτές τις κλήσεις, στις 7 μπόρεσε να επέμβει η Πυροσβεστική έως τώρα, λόγω χαμηλής στάθμης ώστε να μπορούσε να γίνει άντληση, ενώ ανάμεσα στα συμβάντα αυτά ήταν και τέσσερις απεγκλωβισμοί οδηγών από ακινητοποιημένα σε λιμνάζοντα ύδατα οχήματα και η μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROU.GR

* Αθήνα * Θεσσαλονίκη * Ηράκλειο * Λάρισα * Βόλος * Χανιά * Καβάλα* Ιωάννινα * Χαλκίδα * Σέρρες * Τρίκαλα * Κατερίνη * Καλαμάτα * Λαμία* Ρόδος * Κομοτηνή * Δράμα * Αλεξανδ

(Βίντεο: seleo.gr)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

ADVERTISING

SHARE: