Διακόπηκε η δίκη για το έγκλημα με το πτώμα στον καταψύκτη

Τον Οκτώβριο η δικαστική συνέχεια του στυγερού εγκλήματος στην Καλλιθέα με θύμα 63χρονο ναυτικό και δράστιδα τη σύζυγό του

Τη διακοπή της δίκης λόγω κωλύματος στο πρόσωπο συνηγόρου υπεράσπισης, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, στο εδώλιο του οποίου κάθεται η πρώην σύζυγος του 63χρονου ναυτικού το πτώμα του οποίου βρέθηκε, τον Ιανουάριο του 2016, μέσα σε έναν καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέας.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 12 Οκτωβρίου, οπότε ένορκοι και τακτικοί δικαστές θα κρίνουν αν τελικά η κατηγορούμενη βουλγαρικής καταγωγής ευθύνεται για το θάνατο του πρώην συζύγου της.

Κατά την κατηγορία, η γυναίκα πλήρωσε τρεις συμπατριώτες της προκειμένου να σκοτώσουν τον 63χρονο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον υποχρέωσαν να πάρει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα, πιθανότατα σε συνδυασμό με αλκοόλ, και αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι, τον έδεσαν χειροπόδαρα. Το κεφάλι του 63χρονου καλύφθηκε με πανί και μονωτική ταινία και αργότερα τοποθετήθηκε μέσα στον καταψύκτη όπου βρέθηκε. Ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία, καθώς οι δολοφόνοι έκλεισαν το στόμα και τη μύτη του θύματος τους πριν τον βάλουν στον καταψύκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Στο εδώλιο η φόνισσα του ναυτικού

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κοκκίνη

Προμελετημένος ο φόνος του 'κατεψυγμένου' ναυτικού με κάθε λεπτομέρεια

ADVERTISING

SHARE: