Διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση ο γιατρός που τραυματίστηκε στο Ελπίς

Η κατάστασή του είναι σταθερή, χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης, αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου Γεννηματάς

Διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση, χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τραυματίσθηκε εντός του νοσοκομείου "Ελπίς", την Τρίτη, 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του "Γ. Γεννηματάς", ο 26χρονος γιατρός αντιμετωπίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Ελπίς» όπου υπηρετούσε και μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του "Γ. Γεννηματάς", για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του και νοσηλεύεται "με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις μετά από αναφερόμενη πτώση".

Η κατάστασή του είναι σταθερή, χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης, αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου και βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων.

Φωτογραφία: NEWS 247

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο-φωτογραφίες: Το σημείο απ' όπου έπεσε στο κενό γιατρός στο Ελπίς

ADVERTISING

SHARE: