Δικές της μηνιαίες κάρτες θα εκδώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΑΘΗΝΑ- Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και του Προστιακού από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι .Φωτογραφία σταθμός Λαρίσης.(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ- Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και του Προστιακού από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι .Φωτογραφία σταθμός Λαρίσης.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προανήγγειλε, πως θα προβεί άμεσα και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, που θα ισχύουν και για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ

Με ανακοίνωσή της, Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι ο ΟΑΣΑ δεν έχει καταφέρει, να την προμηθεύσει με μηνιαίες κάρτες και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσει, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στην έκδοση (από τα εκδοτήρια της εταιρείας) δικών της μηνιαίων καρτών, όπως μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, θα εκδώσει μηνιαίες κάρτες των 30 (ολόκληρη) και των 15 (μειωμένη) ευρώ, που θα ισχύουν σε όλα τα μέσα και τα δρομολόγια πλην αεροδρομίου και Χ80, και μηνιαίες κάρτες 49 (ολόκληρη) και 25 (μειωμένη) ευρώ που περιλαμβάνει και τα δρομολόγια του μετρό για αεροδρόμιο (πλην λεωφορείου X80).

Τα ανωτέρω προϊόντα κομίστρου ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε. και ακολουθούν την μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη τιμολογιακή πολιτική.

Επίσης, πολύ σύντομα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ Α.Ε.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διευκρινίζει:

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρεί στην έκδοση χάρτινων καρτών και εισιτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, λόγω της αδυναμίας της ΟΑΣΑ Α.Ε. να προμηθεύσει με προϊόντα κομίστρου την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα τα εκδοτήρια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας πωλούσαν εισιτήρια και μηνιαίες κάρτες τις οποίες προμήθευε η ΟΑΣΑ Α.Ε.).

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν μεταβολές στη μέχρι σήμερα ακολουθούμενη τιμολογιακή πολιτική του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Αθηνών (στην αστική ζώνη ΟΑΣΑ) και ότι οι μηνιαίες χάρτινες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και τα εισιτήριά της θα γίνονται δεκτά από την ΟΑΣΑ Α.Ε. για τις μετεπιβιβάσεις σε άλλα συγκοινωνιακά μέσα (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία και Τρόλεϊ), όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια.

Δικές της μηνιαίες κάρτες θα εκδώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μεταφορών, εφόσον οι τιμές των εισιτηρίων και των καρτών είναι ίδιες, δεν τίθεται κανένα ζήτημα και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση των συγκεκριμένων προϊόντων κομίστρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πολλαπλή χρήση θα έχει η κάρτα ηλεκτρονικού εισιτηρίου του ΟΑΣΑ, στη Θεσσαλονίκη και σε μουσεία

ADVERTISING

SHARE: