Δίκη Τσοχατζόπουλου: Εκτός φυλακής ο Κάντας

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Εκτός φυλακής ο Κάντας
ΝΕΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΝΤΑΣ EUROKINISSI

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών που κατηγορείται για μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα, αποφυλακίζεται, λόγω παρέλευσης της 18μηνης κράτησής του

Τους 18 μήνες προσωρινής κράτησης, που είναι και το ανώτατο όριο, συμπλήρωσε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, Αντ. Κάντας, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες -ίσως και αύριο- να αποφυλακιστεί.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, επί θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στους ανακριτές και την παραδοχή του ότι είχε εισπράξει μίζες ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ για να προωθήσει ή να μην μπλοκάρει την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Μάλιστα, με βούλευμα είχε αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 200.000.

Πλην όμως, όπως είχε γίνει γνωστό από πηγές του περιβάλλοντός του, ο κατηγορούμενος δεν μπορούσε να καταβάλλει το ποσό της εγγυοδοσίας με αποτέλεσμα να παραμένει έως σήμερα στη φυλακή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα