Διώξεις για την κατάληψη στην Καλλιδρομίου

Αστυνομική επιχείρηση το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, στην κατάληψη GARE, στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια. Στην επιχείρηση μετέχουν στελέχη της κρατικής ασφάλειας, ΜΑΤ, ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, που απέκλεισαν τον χώρο.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αστυνομική επιχείρηση το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017, στην κατάληψη GARE, στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια. Στην επιχείρηση μετέχουν στελέχη της κρατικής ασφάλειας, ΜΑΤ, ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, που απέκλεισαν τον χώρο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις συλληφθέντες για την κατάληψη

Με κακουργηματικές αξιόποινες πράξεις βαρύνονται πλέον οι τέσσερις συλληφθέντες από την κατάληψη κτιρίου επί της Καλλιδρομίου, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά περίσταση για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών και εκρηκτικών βομβών με σκοπό να προκαλέσουν κίνδυνο κατά ανθρώπων και περιουσιακών στοιχείων, της απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, της διατάραξης οικιακής ειρήνης κατ' εξακολούθηση, της οπλοκατοχής της άρνησης δακτυλοσκόπησης και της διέγερσης σε διάπραξη αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σε τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν. Στο πλευρό τους βρίσκονται από το πρωί αλληλέγγυοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων και εναντίον των αστυνομικών αρχών.

ADVERTISING

SHARE: