Διπλό απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο-Εκκενώνεται ο χώρος

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Άντρες των ΤΕΕΜ έχουν μεταβεί στο Εφετείο ενώ ζητήθηκε να εκκενωθεί ο χώρος

Διπλό απειλητικό τηλεφώνημα έγινε στην Εφημερίδα των Συντακτών στις 12:40 που αρχικά ο άγνωστος έδινε περιθώριο μίας ώρας και στη συνέχεια ξανά στο ίδιο μέσο στις 13:09 δίνοντας χρονικό όριο 40 λεπτών, για έκρηξη βόμβας στο Εφετείο.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, ζητήθηκε προληπτικά να εκκενωθεί το ο χώρος και έχει καταφτάσει και κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να πραγματοποιήσει έρευνα στους χώρους.

ADVERTISING

SHARE: