Δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά σε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά σε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
News24/7

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο όταν τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο. Για κλίμα τρομοκρατίας κάνει λόγο το ΚΚΕ

Λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, μέλη του ΠΑΜΕ βρέθηκαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τους πλειστηριασμούς.

News24/7

 

Ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να επιτραπεί σε επιτροπή να εισέλθει στο γραφείο προκειμένου να συναντήσει την συμβολαιογράφο. Παρά την αρχική διαβεβαίωση εκπροσώπου της αστυνομικής δύναμης, λίγα λεπτά αργότερα, ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ έκανε χρήση χημικών.

News24/7

 

Δείτε βίντεο του ρεπόρτερ Μάνου Φραγκιουδάκη από το σημείο πριν από λίγο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η διαμαρτυρία αφορούσε σε πλειστηριασμό αφορά για ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Πειραιά και οφειλές 30.000 ευρώ, ο οποίος ωστόσο και αναβλήθηκε.

Για κλίμα τρομοκρατίας κάνει λόγο το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «το κλίμα αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού που για μια ακόμη φορά έχει επιβάλει η κυβέρνηση έξω από κτίρια που στεγάζονται συμβολαιογραφικά γραφεία, όπου σε ένα απ’ αυτά, αστυνομικές δυνάμεις, εντελώς αναίτια και απρόκλητα, επιτέθηκαν με χημικά σε διαδηλωτές από σωματεία και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ανακρίνουν κι ελέγχουν πολίτες που επιθυμούν να εισέλθουν στα κτίρια».

«Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες κι αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει το λαό και ιδιαίτερα όσους αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς, που δρομολογεί σε βάρος των λαϊκών περιουσιών» καταλήγει η ανακοίνωση του Κόμματος.

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ στη Σταδίου

Λίγο μετά τις 14.00 μέλη της Λαϊκής Ενότητας συγκεντρώθηκαν στην οδό Σταδίου, διαμαρτυρόμενοι για τον επικείμενο πλειστηριασμό έξι κατοικιών από συμβολαιογραφικό γραφείο, ένα εκ των οποίων, σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους, η μία είναι πρώτη κατοικία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα