Δυτ. Αττική: Ξεκινά η κατάθεση αιτήσεων για το επίδομα των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς

Δυτ. Αττική: Ξεκινά η κατάθεση αιτήσεων για το επίδομα των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η κατάθεση αιτήσεων, για την χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Δ.Αττική

Εκδόθηκε η κοινή υπουργική απόφαση και ξεκινά από αύριο, 29 Νοεμβρίου, η διαδικασία των αιτήσεων για την άμεση χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς της 15ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε./οικ. 1720/Α32/28.11.2017 Κοινή Υπουργική Απόφαση, τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα (ιδιοκτήτες/ ενοικιαστές/ με δωρεάν παραχώρηση) από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017, μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης για τις κατοικίες τους (συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών που εξυπηρετούν την κατοικία) που έχουν πληγεί. Η ενίσχυση θα χορηγηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τη μορφή επιδόματος, ύψους 5.000€ στους δικαιούχους των κατοικιών.

Η αίτηση (με τα συνημμένα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω) θα πρέπει να απευθύνεται προς τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε.), οδός Ι. Κόνιαρη 43, 114 71, Αθήνα.

Το υπουργείο Υποδομών ενημερώνει τους πολίτες ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Μάνδρας και στο ΚΕΠ Ν. Περάμου. Για την κατάθεση των αιτήσεων, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις με βάση το αρχικό γράμμα του επωνύμου του πληγέντος, με την εξής σειρά:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα