Εγκαταλελειμμένα μωρά στο Περιστέρι: Ελεύθερη η 15χρονη μάνα

Ένας 41χρονος Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του, στην οδό Κύπρου 69, στο Περιστέρι. Εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ένας 41χρονος Άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του, στην οδό Κύπρου 69, στο Περιστέρι. Εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο χώρος στο διαμέρισμα μπορεί να ήταν λιτός με ελάχιστα έπιπλα, όμως ήταν καθαρά, όπως και τα μωρά ήταν ταϊσμένα, καθαρά και περιποιημένα και δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος η υποψία τυχόν κακοποίησης λένε στο Ανηλίκων

Τα κλάματα των μωρών ήταν που ξεσήκωσαν την γειτονιά στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα γείτονας να καταγγείλει το περιστατικό στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που μετέβησαν στο σπίτι, μαζί με κλιμάκιο του «Χαμόγελο του Παιδιού», αφού εισήλθαν εντός και διαπίστωσαν ότι τα παιδιά ήταν εντάξει, με εντολή εισαγγελέα τα μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για ασφαλή φύλαξη.

Οι νεαροί γονείς, ο 23χρονος πατέρας και η μόλις 15ετών μητέρα τους που μάλιστα υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είναι ενός μηνός έγκυος, χωρίς να το έχει διαπιστώσει γυναικολόγος είχαν αφήσει τα δίδυμα αγοράκια τους μόλις 4 μηνών μόνα τους για τουλάχιστον 4 ώρες και είχαν φύγει από το σπίτι για να μεταβούν σε νοσοκομείο, αφού όπως υποστήριξε ο πατέρας ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Ο χώρος στο διαμέρισμα μπορεί να ήταν λιτός με ελάχιστα έπιπλα, όμως ήταν καθαρά, όπως και τα μωρά ήταν ταϊσμένα, καθαρά και περιποιημένα και δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος η υποψία τυχόν κακοποίησης λένε στο Ανηλίκων. Οι γονείς του ζευγαριού τους στήριζαν οικονομικά και όχι μόνο, χθες όμως οι νεαροί γονείς πλήρωσαν την ανωριμότητά τους.

Μόλις εντοπίστηκαν συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Τα μωρά που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, εξετάστηκαν από γιατρούς, δεν είχαν το παραμικρό και χαίρουν άκρας υγείας και έτσι οι αστυνομικοί αποδίδουν το περιστατικό σε καθαρή ανωριμότητα από πλευράς των γονέων.

Ο γείτονας που κατήγγειλε το περιστατικό κατέθεσε στους αστυνομικούς πως αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί και πάλι, όμως αυτό το αρνούνται οι γονείς που υποστήριξαν ότι όταν φεύγουν τους κρατάνε τα παιδιά οι δικοί τους γονείς και αυτό προσπάθησαν να κάνουν όπως ισχυρίστηκαν και χθες, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποιον στο τηλέφωνο και καθώς δεν ένιωθε καλά ο 23χρονος, αποφάσισαν να φύγουν εσπευσμένα για το νοσοκομείο, αφήνοντας τα μωρά όμως εντελώς μόνα τους…

Η 15χρονη μητέρα, αφού της αποδόθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο πατέρας δικάζεται σήμερα στο αυτόφωρο και μένει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων να αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών, εάν αυτά δηλαδή θα επιστρέψουν στους γονείς τους και αν ναι υπό ποιες προϋποθέσεις ή αν θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα.

φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Περιστέρι: Εγκατέλειψαν μόνα τους δίδυμα βρέφη και έφυγαν από το σπίτι

ADVERTISING

SHARE: