‘Εγκλημα στα Πατήσια: Κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης κι έφυγε από την πίσω πόρτα

‘Εγκλημα στα Πατήσια: Κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης κι έφυγε από την πίσω πόρτα

Συνολικά πέντε ώρες διήρκησε η κατάθεσή του Κώστα Ζέμπερη στη ΓΑΔΑ, στην οποία κλήθηκε να περιγράψει αναλυτικά τις κινήσεις του το μοιραίο απόγευμα της δολοφονίας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η κατάθεση του Κώστα Ζέμπερη κράτησε για πέντε ώρες. Μετέβη στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ συνοδεία του δικηγόρου του, ο οποίος με το πέρας της κατάθεσης του πελάτη του, αρκέστηκε απλά να πει σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ότι ο πατέρας της 32χρονης ανέφερε στις αρχές όλα όσα ό,τι γνώριζε για την δολοφονία της κόρης του. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του Κώστα Ζέμπερη.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης 32χρονος έφυγε από την πίσω πόρτα και όχι από την μπροστά πόρτα, όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι. Μία κίνηση που προκαλεί ερωτήματα καθώς τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός στα ΜΜΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα