Αφαίρεσαν το ρολόι Σαουδάραβα από το χέρι του την στιγμή που περπατούσε στη Μύκονο

Αφαίρεσαν το ρολόι Σαουδάραβα από το χέρι του την στιγμή που περπατούσε στη Μύκονο
Αφαίρεσαν το ρολόι Σαουδάραβα από το χέρι του την στιγμή που περπατούσε στη Μύκονο pixabay

Πιθανόν να πρόκειται για συμμορία Ιταλών, που τα τελευταία χρόνια έρχεται στη Μύκονο και δρα με αυτόν τον τρόπο. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επανειλημμένα συλλάβει μέλη τέτοιων συμμοριών, φαίνεται όμως πως τα παρακλάδια τους είναι ακόμα ενεργά.

Την εμφάνισή τους φαίνεται πως κάνουν και φέτος στο νησί της Μυκόνου μέλη ιταλικών συμμοριών που εξειδικεύονται στις κλοπές ρολογιών μεγάλης αξίας και μάλιστα κυριολεκτικά από τα χέρια των θυμάτων τους, αφού οι κινήσεις τους είναι κάτι παραπάνω από αστραπιαίες.

Μόλις το βράδυ του Σαββάτου, ένας Σαουδάραβας δημοσιογράφος που κάνει τις διακοπές του στην Μύκονο, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, ότι ενώ περπατούσε στον δρόμο, ένας άγνωστος άντρας σταμάτησε δίπλα του, του αφαίρεσε με αστραπιαίες κινήσεις το ρολόι από το χέρι του, αξίας περίπου 200.000 ευρώ και πριν καν προλάβει το θύμα να αντιδράσει, στη συνέχεια επιβιβάστηκε ο δράστης σε ένα μηχανάκι που τον ανέμενε συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πιθανόν να πρόκειται για συμμορία Ιταλών, που τα τελευταία χρόνια έρχονται από την Νότια Ιταλία στην Μύκονο και δρουν με αυτόν τον τρόπο. Τα προηγούμενα χρόνια η ΕΛ.ΑΣ. έχει επανειλημμένα συλλάβει μέλη τέτοιων συμμοριών και έχει εξαρθρώσει ολόκληρες σπείρες, φαίνεται όμως πως τα παρακλάδια τους είναι ακόμα ενεργά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα