Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στον Αλμυρό

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στον Αλμυρό
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΙΚΟ ΤΟΣΚΑ ΤΩΝ ΥΜΗΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (JEEP) ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΚΕ (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ο δράστης εντοπίστηκε. Αποπειράθηκε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του θύματος και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια όπου και ανακρίνεται

Συνδυασμός οικονομικών διαφορών και ληστείας φαίνεται να ήταν τα κίνητρα του 36χρονου ομογενή από το Ουζμπεκιστάν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 64χρονο πρώην εργοδότη του, μέσα στο σπίτι του, στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Νωρίς το πρωί, άντρες της Τροχαίας εντόπισαν εγκαταλελειμμένο και ακινητοποιημένο σε χαντάκι το αυτοκίνητο του θύματος επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος του Αερινού.

Από τις πινακίδες ανακάλυψαν σε ποιον ανήκε το αυτοκίνητο και από το πρωί καλούσαν στο σπίτι του θύματος δίχως να μπορούν να τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί και έτσι εντόπισαν τον γιο του και του είπαν πως βρήκαν το αυτοκίνητο του πατέρα του, ο οποίος είναι γνωστός βιοτέχνης στην περιοχή και του ζήτησαν να ψάξει να τον βρει για να τον ενημερώσει.

Όταν ο γιος κατέβηκε στο σπίτι που έμενε μόνος του ο πατέρας του, άνοιξε την πόρτα και τον βρήκε πεσμένο στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος. Σε κατάσταση σοκ, ο γιος κάλεσε την Αστυνομία.

Μετά από έρευνα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί πως το βράδυ που πέρασε το θύμα είχε βρεθεί έξω με έναν 36χρονο πρώην εργαζόμενο του, στην επιχείρηση που διατηρούσε το θύμα στην περιοχή με κατασκευή κοτσαδόρων, τρέιλερ κλπ.

Ύστερα από αναζητήσεις εντοπίστηκε το συγκεκριμένο άτομο και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου και εξετάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής, έχει ομολογήσει την πράξη του και έχει ισχυριστεί, ότι τυχαία χθες το βράδυ συναντήθηκαν οι δύο άντρες έξω στον Αλμυρό και καθώς όπως είπε ο 64χρονος του χρωστούσε χρήματα από τότε που τον απέλυσε, του πρότεινε σύμφωνα με τον ίδιο, ο επιχειρηματίας να πάνε μαζί στο σπίτι του και να συζητήσουν.

Εκεί, ισχυρίστηκε η μία κουβέντα έφερε την άλλη και άρπαξε ένα αιχμηρό αντικείμενο που βρήκε στο σπίτι και με αυτό έπληξε πολλές φορές το θύμα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Το σπίτι βρέθηκε από τον γιο και τους αστυνομικούς άνω-κάτω, ενώ και στην κατοχή του δράστη βρέθηκε χρηματικό ποσό. Ο ίδιος παραδέχτηκε στη συνέχεια πως αν και δεν ήταν όπως ισχυρίστηκε κίνητρό του η ληστεία, μετά τον φόνο έψαξε τα συρτάρι και άρπαξε όσα χρήματα βρήκε, ενώ στην συνέχεια διέφυγε με το αυτοκίνητο του θύματος, από το οποίο επίσης αφαίρεσε χρήματα που βρήκε. Η ανάκριση συνεχίζεται μέχρι να φωτιστούν πλήρως όλες οι πτυχές της υπόθεσης και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα για ανθρωποκτονία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα