Άγρια δολοφονία στου Ρέντη: Πάνω από 17 μαχαιριές είχε δεχτεί το θύμα

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου οι άνδρες της πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν, απεγκλώβισαν αναίσθητους ένα 18χρονο κορίτσι και τον 55χρονο πατέρα του. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το θύμα ανακάλυψε ο πατριός του μέσα σε μία λίμνη αίματος και έχοντας δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 43χρονος από τον πατριό του εντός διαμερίσματος 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θηβών 222 στου Ρέντη.

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και ο χρόνος θανάτου του υπολογίζεται τουλάχιστον 12 ώρες, πριν τον ανακαλύψει μέσα σε μία λίμνη αίματος ο πατριός του και έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 17 μαχαιριές σε κοιλιά, πλάτη, θώρακα, κεφάλι και στα χέρια.

Στο σπίτι υπήρχε έντονη εικόνα προηγηθείσας πάλης και η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, άρα είτε γνώριζε τον δολοφόνο του το θύμα και του άνοιξε είτε τον αιφνιδίασε.

Στοιχεία που να υποδεικνύουν ληστεία δεν βρέθηκαν αφού εντοπίστηκαν στο σπίτι τόσο το κινητό του θύματος όσο και τα χρήματά του.

Το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχό του και ενδεχομένως ο δράστης τον έπιασε την ώρα που ετοιμαζόταν για ύπνο. Όλη την επόμενη ημέρα τον αναζητούσε ο πατριός του και η μητέρα του δίχως να μπορούν να τον βρουν και στο τέλος πήγε ο ίδιος ο πατριός στο σπίτι του, όπου και τον ανακάλυψε σε αυτή την κατάσταση.

Το θύμα εργαζόταν ως οδηγός σε φορτηγό για λογαριασμό εταιρείας ελαίων στο Κορωπί, ήταν φιλήσυχος και δεν είχε δώσει δικαιώματα, ενώ οι έρευνες στρέφονται στο ευρύτερο περιβάλλον του καθώς η εικόνα της δολοφονίας φανερώνει προσωπικά κίνητρα.

Μάλιστα, στο διαμέρισμα βρέθηκε και το όργανο του φόνου, ένα καταματωμένο μαχαίρι το οποίο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., μήπως μπορέσουν να εξαχθούν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του δράστη.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άγρια δολοφονία στου Ρέντη: 43χρονος βρέθηκε κατακρεουργημένος

ADVERTISING

SHARE: